BLOG; kamerbreed pvc!

zaterdag 9 januari 2016
BLOG; kamerbreed pvc!

Kamerbreed PVC, binnen paar uur gelegd!

Een keuze maken voor een vloerbedekking is niet makkelijk. Dat merken wij dagelijks bij ons in de winkel. Het begint bij de wens van de klant, maar zeker ook met de verwachting van de klant. Regelmatig horen wij dat iemand die een nieuwe pvc-vloer wil opziet tegen het proces van eerst de basisvloer egaliseren, drogen en dan het verlijmen van losse pvc-stroken. Vooral voor een slaapkamer is het soms lastig organiseren, want een logeerpartij buitenshuis, daar zit niet iedereen op te wachten.

Een goede keuze is dan kamerbreed-pvc gebruiken. De pvc-vinyl uit de Dynamic-serie van Interfloor is een prima alternatief als je een harde vloer wilt, maar het liefst dezelfde dag de kamers weer in gebruik wilt nemen. De vloerbedekking heeft een paar sterke en bijzondere eigenschappen. Zo heeft dit kamerbreed pvc een robuuste zwarte rug. Dat betekent dat de achterkant (onderkant) van zichzelf al kleine oneffenheden in de basisvloer egaliseert. Waar bij gewoon vinyl nog wel geëgaliseerd moet worden voor een top-resultaat, hoeft dit bij de Dynamic-serie meestal niet. Een voordeel voor jou als klant, omdat je sneller weer gebruik kan maken van bijvoorbeeld de bovenverdieping. Dezelfde dag al kunnen de slaapkamers weer ingericht worden. Bovendien is de prijs aantrekkelijk, voor 24,95 per m2 leggen wij kamerbreed pvc-vinyl!

Geluiddempend en beschermende toplaag

Kamerbreed pvc is geluiddempend, het 'klinkt' minder dan een laminaatvloer. De Dynamic-vloer is comfortabel en heeft een anti-slip toplaag en een reliëf, dus het voelt en ziet er echt uit. De vloer is behandeld met Premium Protect dat de vloer beschermt tegen vlekken, schoenstrepen en vuil. Voor thuis en zakelijk zijn er dessins met smalle en brede planken, grijs-tinten of de klassieke eiken vloeren. Ook tegels of de betonlook zijn verkrijgbaar als kamerbreed pvc. De vloer is tot 40m2 los te leggen, voor grotere oppervlakten raden wij toch aan om met fixatie of lijm te werken, anders krijg je bobbels in de vloer. De Dynamic-vloer is heel geschikt voor woonkamers, (woon)keukens en werk- en slaapkamers.

Ook voor projecten

De project-serie van Dynamic is succesvol gelegd in verzorgingscentra, winkels of industriële werkruimtes. De vloer isoleert geluid en warmte. Vooral in een kantoorruimte is akoestiek belangrijk. En als de keuze niet op tapijt valt is deze pvc-vinyl een prachtige en prettig werkbare keuze.

In onze winkel aan de Kalkovenweg 1 in Nieuwleusen kunnen wij de verschillende dessins laten zien. Kom gerust binnen voor advies of informatie. Wij komen thuis inmeten en onze eigen stoffeerders werken de vloer strak afgewerkt af. Netjes en snel een nieuwe harde vloerbedekking, kies dan eens voor kamerbreed-pvc!

Kalkovenweg 1 • 7711 GV Nieuwleusen • Telefoon 0529 48 39 39 • info@tibben.nl
▲ Nieuwsitems
'], ['_trackPageview'], ['_trackPageLoadTime']]; Modernizr.load({ load: ('https:' == location.protocol ? '//ssl' : '//www') + '.google-analytics.com/ga.js' });